kontor

Brug merchandise til at promovere dit firma

123a

Hvis man har et firma, man gerne vil have noget mere frem i dagens lys, kan man få andre til at hjælpe med at reklamere for sig. Og det kan man gøre på flere forskellige måder. Man kan naturligvis hyre et reklamebureau til at gøre arbejdet, men man kan også få nogle helt andre til at gøre arbejdet for sig.

Hvem elsker ikke gaver?

Mange elsker at få noget med sig hjem. Hvis man har været på messe eller er gået forbi en stand nede i det lokale center, hvor der har stået en person og har delt ting ud med logotryk på, så tager man jo gladelig imod. Det kan være alt fra sportstasker og nøgleringe til tyggegummipakker. Når man vælger at reklamere ved hjælp af ting med logo tryk på, skal man selvfølgelig være opmærksom på, at nogle af tingene hurtigt bliver brugt og smidt ud igen. Dette er særligt tilfældet med pastiller og tyggegummi, men hvis det er i orden, er dette en god måde at fange især børnenes interesse på. Børn kan ofte være lettere at komme i kontakt med end voksne, og lidt sødt til ganen er bestemt ikke noget, børn er afvisende overfor.

Vil man gerne, at folk skal blive ved med at huske ens firmanavn over længere tid, kunne det være en ide at benytte sig af nogle af de ting, som folk ikke smider ud lige med det samme. Det kunne være en kuglepen og en lille blok papir med logo tryk på. Der er mange i dag, som ikke bruger papir og kuglepen ret tit, og derfor er det ikke noget, man hyppigt udskifter eller køber nyt af, hvorved man typisk bruger det, man har i flere år.

Der er sikkert en del, som hurtigt smider tingene ud igen. Men man kan være heldig, at tingene med logotryk på bliver folks favoritter. Det kan være, en T-shirt, som føles virkelig rar at have på eller en kuglepen, man bare skriver godt med. Her spiller kvaliteten en rolle i forhold til varigheden af reklameværdien, idet tingene jo skal kunne holde over længere tid. På den måde får man mest ud af reklamepengene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *