seo

En lille virksomhed skal også være til stede online

123a

Mange små virksomheder tænker ikke over hvor nødvendigt det faktisk er at være til stede online.
Men vi lever i en verden hvor det at være repræsenteret online bliver mere og mere aktuelt. Nettet kan, udover mange andre ting, i dag betragtes som den gamle telefonbog eller vejviser.
Langt de fleste forbrugere søger på nettet inden de køber, vælger håndværker, søger et job osv.
Ageras Group har flere løsninger til små virksomheder der vil øge deres online tilstedeværelse. Læs med her og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at sætte din lille virksomhed på kortet. Vi har flere gode råd til dig.

SEO er ikke nok

Mange tænker på SEO som det første når de tænker online tilstedeværelse, men faktisk er det meget mere end det.
SEO hjælper selvfølgelig langt hen ad vejen og er en hel kategori for sig selv. Men online tilstedeværelse kan også være meget andet.
Det kan være kampagner eller konkurrencer på de sociale medier, det kan være artikler eller omtale i de digitale medier. Generelt handler det om at være synlig og aktiv der hvor målgruppen befinder sig, hvilket jo kan være individuelt fra virksomhed til virksomhed.
Virksomhedens hjemmeside er selvfølgelig også en digital tilstedeværelse, men man kan ikke regne med at kunderne bare tilfældigt kommer dumpende ind og tænker: “Nå, det ser da spændende ud”

Marketing

Verden bliver mere og mere digital

Udviklingen går bare hen imod at vi bliver mere og mere digitale, og som virksomhedsejer bliver du også selv mere afhængig af digitale processer. Det kan være regnskabssystemer der ligger i skyen, offentlige selvbetjeningsløsninger som virksomheden benytter, research og meget andet.
Undersøgelser viser at selv af de bruger der stadig foretager køb offline, har op mod 75 % benyttet sig af online research forinden.
I dag er vi stort set digitale uanset hvor vi færdes, flere og flere fysiske butikker gør også brug af digitale løsninger i deres markedsføring, det kan f.eks. være i form af interaktive informationsstandere der skal få brugerne til at interagere på stedet, online betaling via app’s direkte i butikken osv.

Lav en digital strategi

For at din virksomhed både kan få mest muligt ud af at være med i den digitale udvikling, udnytte kundepotentialet og optimere processer er det vigtigt med en digital strategi.
Hvor og hvordan anvender i jeres marketingbudget bedst muligt? Hvor befinder jeres kunder sig lige nu, og hvor er de om 5 år.
Hvordan formidler i bedst jeres vision ud til kunderne, hvilke analyser har i brug for, for at opnå jeres mål osv. osv.
Digital strategi er en proces der vil være løbende og konstant, eftersom markedet hele tiden udvikler og ændrer sig, ligesom jeres målgruppes digitale færden sandsynligvis også gør det.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *