Flot tidløs kunst på væggen

123a

Hvis dine vægge er tomme eller bare har brug for et frisk pust, er plakater med rekreationer af kunst et af de mest populære valg, som både ser flotte ud og koster ikke særlig meget. På denne måde har man har en masse valgmuligheder til at dekorere sit hjem uden at man nødvendigvis skal købe originale kunstværker og skal bruge en hel formue på det. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke slags plakater man kan hænge op på væggen – hvor nogle vælger guldaldermalerier der passer til de traditionelle hjem, foretrækker andre moderne og postmoderne kunst, som er lidt mere abstrakt og kan hænges op overalt i hjemmet.

Moderne og velkendt kunst

Når man skal vælge plakater til hjemmet, skal man selvfølgelig efter det der lige fanger ens eget øje og hvad man kan se for sig være ophængt i ens hjem. Måske er der visse kunstnere, hvis kunstman foretrækker frem for alle andre og hvis kunst man bare må selv have hængende i stuen derhjemme. Kunst af kunstnere som for eksempel Frida Kahlo er ekstremt populært, fordi det både er meget velkendt, men også passer ind i de fleste folks hjem. Hendes absurdistiske værker har masser at byde for øjet og man kan bruge lang tid på at nærstudere hendes brug af farver og perspektiv. Man kan bruge plakater af hendes værker som enten kontrast til resten af hjemmets indretning eller farvepalette eller som en integreret del af hjemmets indretning.

Din smag inden for kunst

Som sagt skal den kunst man vælger selvfølgelig repræsentere ens egen smag, så man selv kan nyde kunsten på ens vægge. Den kunst der hænger hjemme hos en person – hvad enten det er originalt eller rekreationer på plakat eller lærred – kan sige meget om vedkommendes smag. Udover valget af kunst kan selve placeringen også være afgørende for hjemmets helstøbte udseende og derfor kan det også være det værd at gennemtænke hvor man vil hænge de forskellige kunstplakater op. Man kan for eksempel overveje hvilken kunst vil se bedst ud i hvilke rum i hjemmet. Den kunst der hænger i kontoret bør i hvert fald være anderledes end den der hænger i børneværelset, som helst skal være interessant for børn at se på med masser af sjove farver.

Flotte rekreationer

Hvem siger at rekreationer af kunst på plakater ikke kan være spændende at se på? Som sagt behøver man ikke at skulle bruge en masse penge på at købe originale kunstværker for at få væggene derhjemme til at se flotte ud. Det er måske rigtig nok at almindelige plakater ikke kan imitere den samme dybde som de originale værker, men det er det næstbedste, især hvis man kigger på prisen og tilgængeligheden for den almindelige person. For at få mest ud af sine penge kan man købe store plakater, der afbilleder farverig kunst. Derudover kan man indramme kunsten i en flot ramme. Denne slags fanger øjet med det samme og man vil nærmest helt glemme at det rent faktisk er en plakat.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *