Reklame

Inkludér annoncering online i dit markedsføringsbudget

123a

Som virksomhed i en moderne verden har du en kæmpemæssig fordel sammenlignet med virksomheder, der blev stiftet for bare 10-15 år siden. Der er nemlig uanede muligheder for at annoncere på de sociale medier og samtidig ramme præcis den målgruppe, som ligger inden for din ramme. 

Facebook

Vigtigt at sætte markedsføring højt i budgettet

Uanset om du driver en helt nystartet virksomhed, eller om du har drevet virksomhed i mange år, så kan du virkelig få gavn af annoncering på Facebook og Instagram. Her kan du nemlig oprette individuelle annoncer, der taler til hver sin målgruppe inden for særskilte aldersgrupper, geografiske placeringer, interesser og så videre. 

Således har annoncer på sociale medier en klar fordel i forhold til for eksempel trykte medier, hvor du altid vil ramme en masse mennesker, der måske ikke synes, at dit produkt er interessant. 

Og ja, annoncering kan være en stor post i budgettet, men det er samtidig også det, der kan give dig overskud på bundlinjen. Derudover har du den store fordel, at fordi annonceringen administreres af Facebook i Irland (det vil sige inden for EU), så skal du ikke lægge ud for momsen, før momsregnskabet gøres op hvert kvartal eller halvårligt. Få mere info om moms inden for EU på https://bogfoering.dk

Hvordan lægger du et fornuftigt budget for din annoncering?

Dette er naturligvis rigtigt meget et spørgsmål om temperament, hvor mange penge du har at lege med, og hvilke forventninger du har til resultatet. Det kan være en god idé generelt at sætte en procentmæssig andel af din omsætning af til annoncering (for eksempel 8-10 %).

En forudsætning for, at du kan annoncer på sociale medier, er, at din virksomhed figurerer på de sociale medier. Når du herefter skal oprette annoncer for din virksomhed, er det vigtigt, at du bruger budgettet fornuftigt og dermed, at du rammer de personer, som kunne være interesserede i netop din virksomhed. Lever du for eksempel af at sælge kogebøger og opskrifter, er det vigtigt, at du målretter dine annoncer, så de kun rammer de personer, der er interesserede i netop opskrifter og kogebøger. 

afrapportering

Hvad kan du forvente?

Rom blev ikke bygget på én dag. Lad derfor være med at forvente alt for meget af de første annoncer, du opretter. Du skal for det første lære systemet og kende, men derudover skal du også lære din målgruppe bedre at kende – herunder hvordan de opfører sig på sociale medier.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *