Computerskærm med stigende graf

Bliv sundere og få bedre resultater på jobbet

123a

Online markedsføring er ikke ligetil, hvis man vil have mest muligt ud af det. Det er en disciplin, der kræver arbejde og omtanke. Det er altså godt at have et klart hoved. Dit hoved er klart, hvis din krop er sund. Så spis rigtigt, få motion og hold op med at ryge.

Vil du droppe cigaretterne, er det i sig selv også en krævende opgave. Du kan dog gøre den lidt lettere med en e cigaret.

Mand sidder på græs og ryger

Ryg dig sundere

Med en e-cigaret kan du blive ved med at ryge, men langsomt skære ned på nikotinen. Du vil straks blive sundere, og med tiden kan du helt droppe rygningen.

Du kan få en startpakke, så du kan komme nemt i gang. Der er en komplet damper i pakken, og du skal ikke tænke på også at købe e-væske. Du kan bare gå i gang.

Mange smagsvarianter

Når du er kommet i gang med din e-cigaret, så kan du begynde at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Du kan skrue på nikotinindholdet og langsomt vænne dig af. Der er også forskellige størrelser e-cigaretter, så du kan eventuelt prøve en anden størrelse, hvis den i din startpakke viste sig at være enten for stor eller for lille.

I e-væsken er der også mange varianter. Der er forskellige smage. Det betyder, at du kan vælge en smag, som du godt kan lide. Så bliver det endnu nemmere at undvære en ”rigtig” cigaret.

Cigaret brænder ud

Kom i gang i dag

Overvejer du et rygestop, så kom endelig i gang i dag. Lad det ikke blive ved overvejelserne, men begynd at gøre noget ved det.

Når du er holdt op med at ryge, vil det give dig mere tid og overskud til din markedsføring. Du skal for det første ikke ud for at ryge hele tiden. Men du bliver også sundere og kan tænke mere klart.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *