Lækker_indretning

Brand dig selv med et stilistisk udtryk

123a

Den rette branding skal under alle omstændigheder have de bedste vilkår som overhovedet muligt. Skal du brande dig selv som blogger, skal du brande dine produkter til din onlinehandel eller skal du brande andres produkter som influenser. 

Så skal du have styr på flere ting. Der, hvorfra din branding foregår, skal passe til det budskab, det produkt, du vil ud med. Hvordan du ser ud, skal passe til det produkt eller budskad, du vil sende ud. 

Det lyder forholdsvist simpelt, men det er tilsyneladende svært at overholde for alle. Så kom et skridt foran dine konkurrenter ved at have styr på din branding.

Black_Friday

Find den rette indretning og udtryk

Selvfølgelig skal der være styr på andre faktorer, end hvordan du eller din lejlighed, kontor eller fotorum ser ud. Du skal have styr på mediet, produktet, kamera, manuskript osv. 

Men alt det godtager vi, at du allerede har sat dig ind og har forstået. Herfra er det så vigtigt, at f.eks. din indretning understøtter det budskab, du vil af med. 

Specielt hvis du skal reklamere for et skønhedsprodukt, for æstetik eller andet stilistisk, skal din indretning være stilistisk passende. Det vil sige, det som modtager ser, skal være stilistisk passende. 

Så skal du f.eks. brande et skønhedsprodukt, vil nogle lækre lamper være ikke bare en god ide, men helt essentielle. Og lige netop smukke og elegante lamper, kan du købe på Black Friday på linket. 

Du skal ikke forstå indretning, som at du nødvendigvis skal skifte den gang for gang. Som blogger eller influenser vil varieteten ikke umiddelbart være så væsensforskellig, at det betyder noget. 

Dermed ikke sagt, at du ikke skal være opmærksom. Tænk på det produkt, holdning eller budskab, du skal brande, og tænk så, hvilke omgivelser passer til det.

Dit udseende er en del af dit brand

Derudover det selvfølgelig også vigtigt, at dit udseende passer til det, du vil sælge. Når det handler om skønhedsprodukter, er det helt åbenlyst, at du skal se ud på en bestemt måde.

Det kunne være med gellack negle med stil

Når det gælder budskaber som politiske sager eller kampagner eller branding af organisationer, giver det måske ikke på samme måde sig selv, hvordan du skal tage dig ud udseendemæssigt. 

Her er det vigtigt, du tænker det samme som ved indretningen. Hvad opfordrer jeg til? Ligner jeg en, jeg selv vil have troværdighed til. Hvem er mit publikum? Ligner jeg en de vil have troværdig til. 

Det kan være nødvendigt at file en negl eller tage dig ud på en anden måde, end du normalt gør. Det gør modtageren opmærksom og bevidst om, at her sker der noget nyt – jeg skal høre efter.

Branding

Fokuser på nyttemæssig branding

Et sidste råd til dig er, at du skal tænke over dit eget brand, hvordan bliver du styrket eller beskadiget af dette brand. I alle tilfælde vil du blive begge dele, det afhænger af, hvilket publikum der skal tage stilling. 

Derfor er et mere passende spørgsmål, hvordan passer den branding til det, jeg gerne vil fremover. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *