blomster mark

Få det flotteste udendørsområde til virksomheden eller hjemmet

123a

Nogle folk er så heldige at have deres egen have, imens andre må nøjes med en lokal park eller altanen. At kunne nyde solskin og frisk luft er noget som er vigtigt for alle, og som bør prioriteres. Hvis du for eksempel er bestyrer af en virksomhed, kan du overveje at få lavet et flot udendørsområde som gør det muligt for dig og kollegerne at nyde jeres frokostpause udenfor. At samles et par stykker udenfor er også mere sikkert i forhold til smittefare end at sidde indenfor. 

solsikke ude

Hvorfor bør man have udendørsområde hos virksomheden?

Der er mange gode grunde til at få etableret en lille have hos virksomheden. Det er rart at have muligheden for at sidde ude om foråret, og når man har lange arbejdsdage kan frisk luft virkelig gøre en forskel. Derudover kan et flot udendørsområde hos virksomheden også vise at man som firma har sans for detaljer. Hvis du har et firma med en fast lokation hvor kunder eller klienter af og til aflægger besøg, kan flotte udendørsplanter være et velkommende og betryggende syn. Når man har en have, er bunddække en god ting som kan afhjælpe ukrudt. 

Derfor kan bunddække være den bedste hjælp for haven

Hvis man ikke ligefrem er havemenneske, kan man sagtens være i tvivl om, hvad et bunddække egentligt er. Bunddækket skærmer planters rødder, og forhindrer ukrudt i at vokse og tage næring fra de planter som du har i haven. Bunddækket kan derved spare dig for at skulle bruge tid på at lue ukrudt i haven særligt ofte. 

Grøn plante

Sådan bruger man bunddækket til planterne

Når man har sine planter og et bunddække, handler det om at plante sine planter så hurtigt som muligt. Når jorden er revet og klar, presses der jord omkring plantens rødder så bunddækket kan omslutte rodsystemet. Man kan plante bunddækkeplanterne stort set hele året, men efteråret kan siges at være den bedste tid. Det skyldes at det er gavnligt for planter at etablere sig inden vækstsæsonen begynder. Køb bunddække og planter samt andre havevarer på nettet, så du kan gøre hjemmets eller virksomhedens udendørsområde klar. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *