Kreativitet er meget

Del dine kreative erfaringer online

123a

Når du tænker på et kreativt menneske, kan det være, at ordene fremmaner en strikkende mormor, en musiker eller sågar et lille barn med en limpistol i hånden for dit indre øje. Alle tre er nemlig kreative, om end deres kreativitet manifesterer sig på vidt forskellige måder. Vi kalder det dog ved samme navn, fordi lysten og driften til at skal noget nyt og hidtil uset ved egen kraft er den samme hos dem alle. Det kan sågar være, at du selv er kreativ. Mange af os er nemlig kreative i en eller anden udstrækning. Nogle er det bare i så høj grad, at de ikke kan forestille sig et liv uden at skabe nyt. I så fald prøver mange at tjene penge på deres kreative aktiviteter, men det er langt fra nemt. Se bare på de mange musikere, der enten aldrig bliver succesfulde, eller som får stor succes med fatale følger.

Giv og modtag DIY inspiration

Find DIY inspiration

Sådanne eksempler og mange andre tjener som eksempel på, hvor besværligt det kan være at være kreativ. Har du en kreativ lyst i dig, bør du dog ingenlunde undvige den, men du bør måske beholde dit job lidt endnu. Som kreativ har du dog i disse moderne tider en enorm fordel, som meget få kreative har haft før dig, og den hedder internettet. Internettet er en enorm ressource, fordi du derigennem kan finde såkaldt DIY inspiration, altså inspiration til at lave noget selv, nærmest ligegyldigt hvordan din kreativitet manifesterer sig. 

Du kan finde DIY inspiration til projekter du kan lave med dit barn, DIY inspiration der kræver små computere og elektriske komponenter, og du kan sågar finde DIY inspiration til projekter, der udelukkende findes online. Hvis du alligevel i din kreativitet opnår at finde på noget, som ikke har set præcedens i de ellers forholdsvis ekspansive vidder af information online, så kunne du jo desuden overveje at dele din egen DIY inspiration. På den måde kan dine kreative projekter nemlig ikke bare eksistere i dit eget liv til velbehag for dig og dine nærmeste. Det vil også kunne få nye liv overalt på kloden, og netop deri består glæden i at være en kreativ skaber af ting.

Del erfaringer online

Del egne erfaringer

Hvordan du deler din inspiration med resten af verden kan dog gå hen at blive lidt af et mysterium, for webdesign og domænenavne er ikke nødvendigvis noget, der ligger til den kreative hjerne. Det kan dog godt svare sig at få en hjemmeside, hvorigennem du kan dele alt fra DIY guides til lives som kreativ eller dine forsøg på at kunne tjene penge på din kreative drift. Hvis din hjemmeside oplever succes, kan det endda være, at det ironisk nok kommer til at være der, du tjener til føden. Inden du drømmer om den slags, bør du dog sikre dig nogle faste læsere og større eksponering online, og den salgs er ikke let. Sider som https://onlinemagasinet.dk/ har eksisteret i mange år, og har tiltrukket læsere og succes gennem båder konstant produktion af tekster, søgemaskinetimering, reklame og meget mere. Tag derfor gerne inspiration fra dem, hvis du vil nyde samme online indflydelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *