Blandt bjergene

Travlt på marketing-kontoret? Nyd din ferie

123a

Når det er ved at være ferietid, kan det ofte være vanskeligt at beslutte sig for, hvad man skal bruge tiden på. Skal man ud at rejse eller måske nyde sin tid derhjemme sammen med sine hobbyer? Hvorfor ikke gøre begge? Har du flere ugers fri, kan du afsætte tid til begge dele og eventuelt komme godt i gang med din onlinemarkedsføring. Vi vil her diskutere, hvordan du kan få en billig ferie, der vil kunne betale sig på den længere sigt.

 lejlighed

Planlæg ferien selv

Her handler det om at bestille transport til feriedestinationen samt booke et hotelværelse. Det er bedst at være i relativt god tid, hvad angår begge dele. Du kan med fordel benytte dig af en rejsesøgemaskine, der kan give dig et godt overblik over de tilgængelige flyselskaber til din destination.

Køb en afbudsrejse

Du kunne også alternativt vælge en afbudsrejse – eventuelt med alt inkluderet. Herigennem kan du let få et billigt tilbud på ferie, da rejseselskaberne vil prøve på at sælge de tilbageværende pladser billigere. Skal du få et godt afbudsrejsetilbud, gælder det især om at vælge et tidspunkt, hvor færre mennesker vælger at rejse. Det vil sige, at du bør undgå skoleferierne. Nogle muligheder er her lige før eller efter julimåned eller sidste del af januar.

En tid til refleksion og skrivning

Når du kommer hjem fra rejsen, har du en oplagt mulighed til at skrive om din ferie på en rejseblog. Sæt dig fint til rette og reflektér over, hvad du har oplevet og hvordan du bedst muligt formidler det til din valgte målgruppe.

Snacks

Gør hjemmet til et sted, hvor du kan fokusere

Få gjort nogle af alle de ting, du aldrig rigtigt har tid til i dagligdagen. Ryd op i det rodede værelse eller måske bare forbedr det, der allerede findes. Gør det rent og eventuelt forny det med lidt alternativ dekoration. Du kunne prøve at forfølge en lidt retro stil med en fin lanterne, træmøbler og lignende. Det er ikke engang nødvendigt at købe noget nyt. Nogle gange kan det være nok blot at omarrangere møblerne for at få en frisk følelse.

Hav et filmmaraton

Når alt er sagt og gjort, er det stadig ferie, og du kan tage pause fra bloggen gennem det ultimative filmmaraton! Gennem streamingservices har du adgang til hundredvis af film og tv-serier. Ellers kunne du ransage din egen eller dine venners DVD eller Bluray samlinger for noget interessant at se. Mulighederne er nærmest endeløse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *