Computer med hjemmesideprogram

Start med en god hjemmeside

123a

Når man starter sin virksomhed er der oftest nok at forholde sig til. Man skal have styr på skat og momsreglerne, bankkontoen, evt. lokaler og materialer man skal bruge og meget mere. Når de grundlæggende ting er på plads, så melder det næste spørgsmål sig ret hurtigt.
Hvordan får jeg flere kunder? Det er der mange gode bud på, men det bedste sted at starte er med god hjemmeside.
Langt størstedelen af alle forbrugere søger på nettet inden de køber en vare eller en ydelse, og har man ikke en god hjemmeside så bliver man bare ikke fundet, så simpelt er det faktisk.
Efter ens hjemmeside så er sat op, så kan man begynde at tænke i markedsføring som Adwords, SEO-optimering osv., men det er vigtigt først at få lavet en hjemmeside. 

Skærm med kode

Gør-det-selv løsningen

Med diverse online værktøjer kan næsten alle i dag lave deres egen hjemmeside, selv med begrænset viden.
Det er også ganske udmærket hvis det mest er for hyggens skyld at man vil have en hjemmeside. Er det i et mere professionelt øjemed bør man nok få en ekspert ind over, medmindre man ved en masse om det i forvejen, eller har tiden og lysten til at lære det.

En hjemmeside er nemlig ikke “bare” en hjemmeside. Søgemaskinerne, som kunderne jo bruger for at finde dig, er så avancerede i dag at de analyserer alt på din hjemmeside, inden en algoritme afgør hvor højt i søgeresultaterne den bliver placeret.

Hvilket nok også er grunden til at så mange kan leve af at lave professionelt hjemmeside design, da der er et stort behov for at dette bliver gjort korrekt.

Tablet på Google

Lær af andre, søg på nettet

Inden du vælger hvordan, og af hvem, du vil have designet din hjemmeside kan du jo med fordel kigge på andre hjemmesider, og se hvad du som forbruger synes der fungerer godt, og hvad der fungerer knapt så godt. Dette kan du så implementere på din egen hjemmeside.
Derudover kan du læse en masse om hvordan hjemmesider skal optimeres, og du kan også se denne artikel om hvorfor du skal få designet hjemmeside.
Når du har opbygget lidt basisviden kan du helt sikkert hurtigt finde den samarbejdspartner som matcher dine behov. 

De fleste virksomheder der designer hjemmesider vil altid gerne tage en uforpligtende snak med dig, og fortælle mere om hvordan de kan hjælpe dig med din idé.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *