Opstart af hjemmeside

Gode tips hvis du vil blogge om sundhed

123a

Overvejer du at starte en sundhedsblog? Eller har du allerede en hjemmeside eller blog men kunne tænke dig at udvide dit felt til også at omfatte sundhed? Så læs med her! Sundhed er en ting, som de fleste danskere går meget op i. Dette skyldes, at mange føler, at det kræver et godt fysisk og mentalt helbred at have en høj livskvalitet. 

Udstrækning

Vælg en vinkel

Den første ting, du bør overveje, er vinklen på din sundhedsblog. Hvilken type sundhed kunne du tænke dig at blogge om? Mental eller fysisk sundhed? Eller måske begge dele? 

For tiden opstår der en masse tendenser i samfundet i forhold til sundhed, som mange mennesker har lyst til at udforske. Dette er for eksempel tendenser som veganisme, yoga og meditation og diverse forskellige kure. Nogle tyr til frugt og grønt, andre tyr til stenalderkost. Hvad tror du på? Og har du nogle erfaringer, som det kunne være relevant at dele med andre inden for de forskellige emner?

Tænk over din målgruppe

Når du finder en vinkel til din sundhedsblog, vælger du også automatisk en bestemt målgruppe. Det er meget vigtigt at tænke over dette. Du må nemlig tilpasse din hjemmeside og dine sociale medier med henblik på din målgruppe. 

Ligesom du bør tænke over målgruppe, er det også altid en god ide at tænke over afsenderen. I dette tilfælde er afsenderen dig selv. Hvilke kvalifikationer har du ift. at blogge om sundhed? Er du fx uddannet inden for det sundhedsfaglige felt? Eller interesserer du dig blot for sundhed og har lyst til at dele dine erfaringer med andre og skabe et motiverende og inspirerende community?

Sund mad

Et sundt fællesskab 

En af de bedste ting ved sundhedsblogs er deres evne til at skabe et fællesskab, som samler folk om sundhed. Her kan man inspirere hinanden og dele oplevelser med nogen. 

Overvej hvilket fællesskab du har lyst til at skabe. Skal der være mulighed for at folk kan skrive sammen og kommentere på din blog? Eller ønsker du mest, at det bare er dig selv, som deler ud? Hav dette in mente, når du arbejder på din sundhedsblog. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *