computer

Sådan opstiller du en flot webshop

123a

At starte sin egen forretning er et kæmpe arbejde, men det er også fedt at begynde på noget, som man selv har tænkt og drømt om. Der er mange ting, som man skal have styr på, når man først begynder at arbejde selvstændigt, så det handler tit om at holde hovedet koldt, for at man kan huske det hele. Hvis du sælger produkter, så er en af de vigtigste ting, som du skal huske, en webshop.

Lav din hjemmeside

Det kan virke meget intimiderende at lave sin egen hjemmeside, men der er heldigvis en masse hjælp at hente i dag. Du behøver ikke at kunne kode for at få en flot og lækker hjemmeside, og du behøver ikke at betale en formue for at få en til at gøre det for dig. Der findes efterhånden en del forskellige programmer som kan bruges til at lave en hjemmeside selv. Her er der tit en masse skabeloner, som du kan bruge. Du kan også tit bruge en masse ”byggeblokke”, som du kan trække ind på din side uden at skulle skrive en eneste linje kode.

indkøb

Gør dine produkter til fokuspunktet

Når man har en webshop, så skal man sælge. Det betyder, at du ikke skal gemme dine produkter væk på din hjemmeside, men i stedet bruge dem som fokuspunkt. Du skal have dine produkter i centrum, hvor du viser store billeder af dem. Du skal også helst bruge god tid på at tage gode billeder af dine produkter, så de er så flot præsenteret som muligt. Du skal dog alligevel passe på med at kaste dine produkter i hovedet på dine kunder. Så når de kommer ind på din hjemmeside, må der gerne være en forside, hvor der måske er et par mere stilistiske billeder, hvor de kan trykke på en menu for at se dit sortiment. Hvis det første, som kunder ser, på din hjemmeside er dit produktudvalg, så kan det virker en smule voldsomt. Desuden kan en homepage eller forside være en god måde at sætte tonen for din virksomhed.

Find inspiration andre steder

Det kan være svært at tænke sig til, hvad der er godt, så du kan hjælpe dig selv meget ved at kigge en smule på andre webshops. Så kan du se, hvordan de har opsat deres hjemmeside, og du kan vurdere, hvad du synes føles bedst. Bare fordi at en bestemt ting ser flot ud, så betyder det ikke, at det er super praktisk. Du kan også bruge andre hjemmesider til at få inspiration til forskellige farveskemaer. Det kan nogle gange være svært selv at finde noget som passer godt sammen. Du kan finde inspiration på denne flotte webshop med børneprodukter her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *