Tablet som arbejdsredskab

Tablets indenfor digital marketing

123a

Du skifter sikkert ofte mellem stationær, bærbar, telefon og tablet. Du færdes hjemmevant på de sociale medier, og har altid gang i en eller anden skærm. 

Både når du er online professionelt og privat er det optimalt, at du med det samme finder det, du har brug for. Plus at din tablet fungerer optimalt både med hensyn til tempo men også brugervenlighed. 

Kort sagt skal din tablet være den rigtige for dig. Med den rette tablet, tænker du ikke over, hvilken type du egentlig har. Teknik skal bare fungere, så du kan fokusere på indholdet. 

SoMe apps på tablet

SoMe er nemmere med den rette tablet 

Både privat og professionelt har du sociale medier tæt inde på livet. Algoritmerne er en del af din daglige analyse, og du har brug for, at det spiller både teknisk og indholdsmæssigt. Du skal have styr på den seneste udvikling, og til hver en tid kunne præsentere og dokumentere. 

Du er vant til at navigere på mange devices og brugerflader. Men hvilken device var det nu lige, du uploadede fotos på? I en travl hverdag som ansvarlig for digital markedsføring er der mange ting at huske. Ligegyldigt hvor tjekket du er til at planlægge og uddelegere, vil du altid få en god idé i sidste øjeblik og skulle eksekvere på den hurtigt.

Her er det alfa og omega med den rette tablet. I forhold til for eksempel sociale medier er det ofte nødvendigt med en eller anden form for billedbehandling. Derudover skal der være mulighed for optimal brug af diverse planlægningsredskaber. Og så gør du dig selv en kæmpe tjeneste, hvis du gør din nye tablet til den primære brugerflade, når du arbejder med SoMe. Så ved du præcis, hvor du har tingene, også når det skal gå lidt hurtigt.

Hvad skal din tablet kunne?

Som ivrig bruger af mange app’s og devices, er det vigtigt, at du overvejer dit behov. Inden du vælger din nye tablet, så tænk over, hvad du primært skal bruge den til.

Er det mest privat, du har brug for en tablet til chromecast, SoMe og måske lidt hyggeshopping med benene oppe. Eller er det netop i en travl hverdag som ansvarlig for digital markedsføring, hvor der er behov for overblik og til tider hurtig eksekvering.

Derudover så tænk med, om du er den eneste bruger, eller om der er brug for multibrugeradgang. Ligeledes er der aspektet med lagerplads, hvor det for mange er tilstrækkeligt med online lagring, men i nogle tilfælde er væsentligt at have en del fx video på selve tabletten. 

Kvinde med telefon og tablet

Tablettjek har lavet din research

Elementer som brugerflade, lagerplads, kamera med videre skal med andre ord overvejes. Når det så kommer til de egentlige specifikationer for forskellige tablets, er forarbejdet allerede parat til dig. 

Tablettjek giver dig et overblik, og du kan læse mere lige her.

Med researchen på plads er du klædt bedre på til at vælge ny tablet. Der er intet som en spritny, jomfruelig device, klar til dine indstillinger, præferencer og flittige brug. 

Tablets som primært arbejdsredskab

Faktisk vil du måske opleve en mere hyppig brug af din tablet både privat og arbejdsmæssigt som for eksempel SoMe ansvarlig. Tiden er til fleksible arbejdspladser og omskiftelige funktioner med mange locations og samarbejdsflader. I hverdagen vil du med en velfungerende tablet som din bedste ven opleve, at arbejdet med digital marketing bliver både nemmere og sjovere. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *